Még a közeli hozzátartozókat és ismerősöket is megleptem vele, amikor bejelentettem: könyvet írok. Valószínűleg az irodalom tanáraim is meglepődnének a híren. Aztán mégiscsak túljutnának a csodálkozáson, amikor kiderülne, hogy ez egy “szakmai” könyv, és nem szépirodalmi mű. Bár remélem nem csak hasznosnak, hanem olvasmányosnak is találják majd az olvasók.

Több helyről kaptam biztatás a könyvírásához, jó néhányat az eddigi követőinktől, ügyfeleinktől: szívesen vennének hasznos tanácsokat, praktikákat, még – még…

 

Eddig is volt már az e-book – mint segítség, a letölthető praktikák és az online barkácstanfolyam, így már csak egy könyv hiányzott a csokorból.

 

Ha valaki “női nyelven” szól

Szóval minden az e-bookkal kezdődött… Sok pozitív visszajelzést kaptam – szinte 99%-ban hölgyektől, hogy ezt értik, ez nekik szól. Így akár ők is meg tudják csinálni, vagy ha nem tudják megcsinálni, akkor is értik, hogy mit kell kérni egy szakembertől, mekkora és milyen munkára számíthatnak. Tehát van, aki azért találta hasznosnak az e-bookot, hogy így könnyebb kommunikálni az ezermesterek felé, míg mások neki is álltak a barkácsolásnak saját kezűleg.

 

Önbizalom növelés

Jó kérdés: “De hogy jön ez ide?! Ha kicsit végig gondoljuk, szinte magunktól is rájövünk. Vagyis barkácsolunk, mert immár meg tudjuk csinálni. Sikerül – egy új oldalunkat fedeztük fel. Tanultunk valami számunkra újat – örülünk. Büszkeséggel tölt el már csak a gondolat is, és a végeredmény is. Megcsináltuk! És minden egyes sikerrel elvégzett feladat – amire addig nem voltunk képesek – növeli az önbizalmunkat.

 

Kinek és miről szól a könyv?

Főleg nőknek szól, ahogy korábban már céloztam is rá. Gyakorlatias leírásokkal és  tippekkel látom el az olvasót: hogyan kell fúrni, ablakot szigetelni, kádat szigetelni, festeni. És egy kicsit ki is megyünk a kertbe: írok a magaságyásról és a füvesítésről is. 

Mindezekről úgy, ahogyan mi tapasztaltunk ez elmúlt évek során Önöknél és a saját házunk táján.

 

Kellemes meglepetés

Sokat gondolkodtam a címen, a Facebook oldalunkon is kértünk segítséget. Kaptunk is rengeteg jó ötletet, indoklást. De szerettem volna megnézni, a hasonló témában írt könyvek milyen címmel kerültek forgalomba. És nagy meglepetésemre nem találtam ilyesmit – a könyvesboltok jelenlegi kínálatában! Még az Amazonon is rákerestem, de ott sem jött velem szembe semmi általános barkács témában. Csak adott témáról szóló könyveket találtam. Így remélem, hasznos segítség lesz a barkácsolni vágyó, de eddig még tanácstalan olvasók számára.

Ja, a könyv címe (jelenleg még) Csináld magad! Barkácsolás nőknek.

 

u.i.: szeptember 29-től lesz előrendelhető a könyv😃

De addig is bele lehet olvasni….INGYEN —>>> BELEOLVASOK A KÖNYVBE