A karácsony egy gyönyörű időszak, a szeretet ünnepe, amikor végre együtt lehet a család, és fesztelenül élvezheti a forralt bor és az ínycsiklandó fogások ízvilágát. Amíg a tévében a Reszkessetek betörők jól megszokott része mennek, addig körbeüljük a fát és ajándékokat bontogatunk. Ám mielőtt eljönne a szenteste, van még bizony egy nagy feladatunk: feldíszíteni a fát és a lakást. Sőt, az udvarról se feledkezzünk meg! De hogyan dobjuk fel elképesztő díszekkel az otthonunkat? Hogyan alkossunk olyat, amit még sosem látott a család? A következő HATALMAS ötletek talán beindítják a fantáziáját!

 

A mi szívünket azonnal elrabolták ezek az óriási gömbök. Ám ezek kivételesen nem a fára kerültek, hanem a ház elé, hogy köszöntsék a vendégeket. Hát még akkor milyen jól mutatnak majd, ha rájuk esik a rengeteg hó!

 

A következő ötlet méretét és kreativitását tekintve is hatalmas. A fejre állított karácsonyfa hűen tükrözi az ünnepek előtti készülődés hangulatát, hiszen ilyenkor egy kicsit mi is úgy érezzük, hogy a feje tetejére állt velünk a világ. Ha pedig kisfiú van a háznál, ő is biztosan értékelni fogja a Superman bábu hatalmas erejét.

 

És persze nem hiányozhatnak a lakásból a hatalmas hópelyhek sem, amelyekre még akkor is szeretettel tekintünk, amikor odakint sajnos nem havazik. A fehér falon a színes dekorációk, ám a színes falon a fehér „pelyhek” érvényesülnek igazán.

 

Az óriás hóember bármelyik gyermek szívét azonnal elnyerni, és mellesleg csodás dekorációja lehet az ünnepi hangulatú háznak. Még a karácsonyfa mellé és büszkén odaállíthatjuk. Hogyan fogjon neki? Segítünk! Néhány pici pompon, egy kalap, néhány fenyőfa ág és három db párnahuzat. Mindössze ennyire van szüksége hozzá kezdetben, aztán úgy díszíti, ahogy szeretné.

 

És persze elmaradhatatlan az óriás koszorú, amihez mindössze annyit kell tennie, hogy egy erős drótra felfűzi a gömböket. Vagy vegye kölcsön a gyerekek hullahoppját, tekerje körbe girlanddal és díszítse kedve szerint.

 

Reméljük, sikerült beindítanunk a fantáziájukat ezekkel a hatalmas ötletekkel, és mernek nagyot álmodni akkor is, ha díszítésről van szó!

Noha a fejre állított karácsonyfa ötlete nem szerepel a repertoárunkban, a karácsonyfa befaragásában viszont tudunk segíteni! Forduljon hozzánk bizalommal!

Képek forrása: pinterest.com